Online dienstverlening

Online dossierinformatie

Voor inzage in uw dossiers kunt u gebruik maken van onze online dienstverlening en op de database inloggen middels een verkregen gebruikersnaam/wachtwoord. Dit doet u met behulp van de button Online dossierinformatie. Als u nog niet in het bezit bent van deze inloggegevens kunt u deze via een email aanvragen. De informatie kan overigens beperkt zijn in verband met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.


Opdracht geven

Indien u gebruik wilt maken van de online incassomogelijkheden, kan dit met behulp van de button Opdracht geven. Daar kunt u de pdf invullen en als u onderaan het formulier klikt op de button Verzenden, wordt de pdf automatisch in een e-mail bijgesloten. U krijgt vooraf de vraag of u wilt aangeven met welke e-mailprogramma u werkt. Afhankelijk van uw browser kan het mogelijk zijn dat de pdf niet wordt geopend in uw browser, maar opgeslagen dient te worden. In dat geval kunt u het ingevulde formulier zelf bijsluiten in uw mail aan ons of u stuurt ons het formulier per post toe.

Vergeet niet de eventueel overige gevraagde bijlagen alsnog per post op te sturen!


Betalingsregeling treffen


Wanneer u een betalingsregeling wilt treffen voor uw schuld, kunt u de pdf onder de button Betalingsregeling treffen invullen. Deze kunt u invullen en als u onderaan het formulier klikt op de button Verzenden, wordt de pdf automatisch in een e-mail bijgesloten. U krijgt vooraf de vraag of u wilt aangeven met welke e-mailprogramma u werkt. Afhankelijk van uw browser kan het mogelijk zijn dat de pdf niet wordt geopend in uw browser, maar opgeslagen dient te worden. In dat geval kunt u het ingevulde formulier zelf bijsluiten in uw mail aan ons of u stuurt ons het formulier per post toe.

Vergeet niet de eventueel overige gevraagde bijlagen alsnog per post op te sturen!

Let op: dit is een voorstel voor een betalingsregeling en deze wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de opdrachtgever!